Політика конфіденційності

Угода користувача

 

  1. Умови використання сайту www.edelvika-shop.com.ua

1.1. Дана угода користувача (іменована надалі Угода) являє собою оферту умов по користуванню веб-сайтом http://www.edelvika-shop.com.ua (далі - Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичною особою (іменованим надалі Користувач), та регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Сайті.

1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитися з цією Угодою до моменту реєстрації на Сайті. Реєстрація Користувача на Сайті означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Сайту Користувачем має бути негайно припинене.

1.4. Ця Угода може бути змінена і / або доповнено Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.

1.5. Угода передбачає взаємні права і обов'язки Користувача і Адміністрації Сайту за наступними пунктами:

Порядок використання Сайту,

Політика конфіденційності,

Обмеження відповідальності Адміністрації сайту,

Порядок дії Угоди.

  1. Порядок використання Сайту

2.1. Сайт www.edelvika-shop.com.ua дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.

2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. Інтернет магазин Едельвіка залишає за собою право розсилки наших акційних пропозицій на ваш номер, вказаний в замовленні.

2.3. В процесі реєстрації на сайті, ви отримуєте логін і пароль за безпеку, яких ви несете відповідальність.

2.4. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з якоїсь іншої інформації. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, не порушує авторські права, дискримінацію людей за будь-якою ознакою, а також не містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

  1. Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» і політики Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з аккаунтом Користувача з метою надання відповідних послуг.

3.2. Адміністрація сайту зобов'язуєтеся здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у випадку, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформацію про з'єднання і системну інформація.

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у випадку, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збиток, нанесений таким доступом.

3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-сайт www.edelvika-shop.com.ua інформацію з метою покращення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.

  1. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, опечатки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність представленої на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.

4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за одержання застарілої інформації з Сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення.

4.3. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації сайту може не співпадати з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.

4.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб, або третіх осіб щодо Користувача.

4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, вироблені або опубліковані на сайті www.edelvika-shop.com.ua .

4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки чи витрати (реальні або можливі), що виникли у зв'язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.

4.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого акаунту - облікового запису на сайті www.edelvika-shop.com.ua (втрату логіна, пароля, іншої інформації).

4.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних при створенні облікового запису Користувача.

4.9. При виникненні проблем у використанні сайту www.edelvika-shop.com.ua , незгоди з конкретними розділами Користувацької угоди, або в отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Сайту www.edelvika-shop.com.ua для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов'язання по наданню своїх послуг будь-якому Користувачу та клієнту, який навмисне порушує приписи Угоди та функціонування роботи Сайту.

4.10. В цілях вищевикладеного Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і вживати технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Сайту Користувачів, що створюють згідно висновку Адміністрації сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.

  1. Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни набувають чинності з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.

5.2. Дана Угода вступає в силу при першому відвідуванні Сайту Користувачем і діє між Користувачем і Компанією протягом всього періоду використання Користувачем Сайту.

5.3. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди та законодавства України про права інтелектуальної власності.

5.4. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах цього cайту, є власністю їх відповідних власників.

5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати, які-небудь частини Сайту, окрім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією сайту.

5.6. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.